Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.10.2013- baletní sobota

10. 10. 2013

KOUZELNÁ TANEČNÍ SOBOTA S panem Liborem Hlaváčkem z Bratislavy

Všechny tanečnice si zaslouží pochvalu za píli, soustředěnost, plné nasazení a milou přátelskou atmosféru, kterou dokázaly vytvořit :-)

Jako už mnohokrát , jsem hrdá na své děti a děkuji všem jejich rodičům, že jim tuto bohulibou činnost dovolí .

Pozdrav od Libora Hlaváčka :

DĚKUJI ZA KRÁSNOU SOBOTU !!! Všem tanečnicím v taneční škole STONOŽKA BRUNTÁL jste úplně skvělé a velmi šikovné a NEJVĚTŠÍ DÍK Tamarce za pozvání a za skvělé vedení Vás tanečnic. Moc se na Vás těším příště Libor Hlaváček

pro tyto tanečnice :

Viky Kociánovou, Violku Frankovou, Ellinku Breginovou, Elišku Rafaelu Musilovou, Elišku Skřontovou, Anetku Prajzovou, Pavlínku Beštovou, Barunku trefilovou, Aničku Bartošákovou, Haničku Kuchařovou, Zuzanku Gronkowiecovou, Kristu Žandu, Káju Karla Seidlerovou, Jiřinku Běhalovou, Adinku Drabovou, Adinku Pluháčkovou,Vendulku Kosovou, Vendulku Zapalačovou, Zuzku Hendrychovou, Petru Novotnou, Míšu Tinku, Anetku Schneiderovou, Elišku Hajnou, Naty Leznovou a pozorovatelku Jani Baranovou.

Velká pochvala a obdiv Natálce Lez, která přijela z Razové na kole a jela na něm i zpět a kdo si vzpomene na včerejší počasí a přidá k tomu večer ještě tmu - tak musí obdivovat s námi :-)