Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendové soustředění 26.-27.10.2013

21. 10. 2013

Milí tanečníci,

do Mistrovství nás  čeká ještě hodně práce. Hlavně kategorie DĚTI musí makat do posledního dne odjezdu. Sestavy se krásně vyvíjejí, ale stále je na ni velká spousta práce.

Pochvala za píli všem , kteří se zúčastnili podzimního soustředění a určitě si po vánocích uděláme další.  Jste čím dál šikovnější :-)

Viky Zátopková, Viky Koudelová, Ella Breginová, Anička Mikulková, Jolanka Polášková, Anetka Prajzová, Eli Musilová, Violka Franková, Anička Bartošáková, Hanka Kuchařová, Viky Kosťová, Liduška Sedláková, Eliška Skřontová, Pavla Beštová, Lenka Procházková, Zuzka Gronkowiecová, Bára Trefilová, Lada a Nina Broučkovy, Vendy Zapalačová, Vendy Kosová, Krista Žandová, Adélka Drabová, Adélka Pluháčková, Anička Janalíková, Jiřka Běhalová, Kája Seidlerová, Viky Jurovicová, Kája Malinová, Aneta Schneiderová, Eli Hajná, Naty Leznová, Peťule Novotná, Zuza Hendrychová, Jani Baranová

 

Zvláštní pochvalu tentokrát udělil Robert na akrobacii všem mladším dětem a Libor na taneční technice starším sólistkám za jejich choreografie a dále všem  tanečnicím v choreografii PROČ.

Na pochvalu si tentokrát musí počkat kategorie Adams family a Být tiše. Rozhodně jako kolektiv máte na víc, ale schovávali jste si své umění asi ve skříni :-) V taneční technice a synchronizaci musíte ještě hodně přidat. Co je to synchronizace - UMĚT TANČIT VŠICHNI STEJNĚ VE STEJNOU DOBU STEJNOU ČÁSTÍ TĚLA :-)

Všichni vaši trenéři vám drží pěstičky, ať ve své pilné práci nepolevíte.